A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713563574.6199.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mos Craciun vine in cartierele din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-12-2015, ora 10:08

Mos Craciun vine in cartierele din Iasi

Articol de Cristian Amariei
In acest week-end, alaiul lui Mos Craciun si colindatorii vor aduce atmosfera Craciunului in cartierele Iasului. Sambata, 19 decembrie, sarbatoarea va intra in cartierele Dacia si Nicolina.

Serbarea in cartierul Dacia va fi organizata in parcul Dacia de la ora 11.30. Iesenii sunt asteptati in jurul bradului impodobit cu un spectacol sustinut de formatia de obiceiuri traditionale „Cerbul de la Helesteni” si copiii trupei „Insir’te Margarite”, condusi de prof. Sorina Simionescu. Tot sambata, 19 decembrie, de aceasta data la ora 13, serbarea va fi organizata in parcul Nicolina I, pe esplanada de dupa pasajul rutier.

Pe 20 decembrie, Mos Craciun, insotit de mici artisti vor poposi in cartierul Alexandru cel Bun. De la ora 11, in Piata Voievozilor, in jurul bradului va fi organizat spectacolul prezentat de grupul Anka’s Kids Show, condus de prof. Anca Apetroaiei si copiii trupei „insir’te Margarite”. Duminica, 20 decembrie, de la ora 12.30, serbarea dedicata copiilor va avea loc pe Esplanada Oancea din cartierul Tatarasi. Colinde si cantece de Craciun vor fi oferite de membrii Cercului Melos de la Palatul Copiilor si copiii trupei „Insir’te Margarite”. La fiecare spectacol, alaturi de formatiile de copii va fi prezent si Mos Craciun, care va imparti cadouri copiilor prezenti.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii