A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715346370.2395.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Moarte suspecta in judetul Iasi. O fosta profesoara de franceza a fost gasita fara suflare in propria locuinta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-06-2015, ora 09:27

Moarte suspecta in judetul Iasi. O fosta profesoara de franceza a fost gasita fara suflare in propria locuinta

Articol de Madalina Irimia
Ancheta complicata pentru politisti la Cotnari, in judetul Iasi. O fosta profesoara de franceza, in varsta de 75 de ani, a fost gasita fara suflare, iar anchetatorii banuiesc ca ar fi fost victima unui agresor care a incercat sa o jefuiasca.

Trupul fara viata al femeii a fost descoperit de cea care o ajuta in gospodarie; corpul era plin de vanatai, iar casa - ravasita, ca si cum cineva ar fi cautat bani sau lucruri de valoare. Politistii au inceput o ancheta si au deja un suspect.

De cand a ramas vaduva, femeia in varsta de 75 de ani locuia singura in casa din comuna Cotnari, judetul Iasi, dar mergea des sa isi viziteze fetele mutate la oras. Asa s-a intamplat si la sfarsitul saptamanii trecute. A revenit acasa duminica seara, cand a fost zarita pentru ultima oara.

Vecina: "Intodeauna ea era mai prezenta ca mine si m-am mirat ca la ea gainile nu erau deschise, cand colo, cand ma duc eu, doamna care se ocupa acolo plangea : Am gasit-o pe doamna Cristina moarta in casa."

Localnic: "A venit sa ii aduca laptele si a gasit-o moarta, cu o perna pe fata, usi deschise. A intrat inauntru a vazut-o cu picioarele goale, la maginea patului."

Vestea mortii fostei profesoare de franceza a tulburat linistea localnicilor. Deocamdata politistii nu au reusit sa stabileasca daca din casa femeii au disparut bunuri de valoare. Anchetatorii sunt siguri de un singur lucru - agresorul si-a lovit cu putere victima, apoi a lasat-o sa agonizeze.

Vecina: "Pe piciorul drept am vazut niste vanatai, cred ca o fi fost batuta cine stie cum o mai fi fost ea. Macar daca ii lua banii si ce mai avea ea pe acolo dar o lasa in viata."

Mai multe persoane au fost deja audiate si exista un suspect, care, daca va fi gasit vinovat, ar putea sa stea 15 ani dupa gratii.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii