A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714167111.7918.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mitropolia Moldovei si Bucovinei: concert de colinde cu sase ansambluri corale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-12-2014, ora 09:28

Mitropolia Moldovei si Bucovinei: concert de colinde cu sase ansambluri corale

Articol de Madalina Irimia
Duminica, 14 decembrie, de la ora 18.00, Mitropolia Moldovei si Bucovinei invita iesenii la un concert de colinde ce va avea loc la Centrul de conferinte „Providenta“ din Iasi. in cadrul evenimentului, la care va participa si Inaltpreasfintitul Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, vor interpreta colinde sase coruri din Moldova. Specificul concertului de anul acesta este dat de faptul ca vor fi interpretate doar colinde din zona Moldovei.

Vor concerta grupul “Surorile Osoianu” din Basarabia, care canta colinde deosebit de rare, necunoscute publicului larg, corul “Balada” din Falticeni – Suceava, corul “Angeli” de la Biserica “Sfantul Haralambie” din Targu Neamt, corul “Filomelos” al Parohiei “Adormirea Maicii Domnului” din Borzestii lui Stefan cel Mare, ansamblul “Firicelul” din Negresti – Vaslui, precum si un cor organizat de doi profesori pensionari din localitatea ieseana Ciurbesti.

Concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei este organizat de Colegiul „Sfantul Nicolae“. „Cetele de colindatori pe care le primim anul acesta vor imbraca straie de sarbatoare populara. Ne dorim sa evocam varsta cea fericita, intoarcerea la romanesc, la arhaic si atmosfera ulitei inzapezite. Darul din suflet, care ajunge la un alt suflet, ia forma bucuriei de a descoperi impreuna minunea si taina Nasterii Mantuitorului Hristos. Mesajul purtat in colind vine din adanc de istorie crestina, iar anul acesta asteptam sa vi-l daruim pentru a-l duce mai departe“, a afirmat Ana Maria Durila, reprezentantul de marketing al Casei de oaspeti a colegiului, potrivit www.ziarullumina.ro.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii