A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715739033.2746.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mita refuzata de un politist din cadrul ITPF Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-06-2016, ora 14:10

Mita refuzata de un politist din cadrul ITPF Iasi

Articol de Madalina Irimia
Ca urmare a denuntului formulat de un politist de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi/ Sectorul Politiei de Frontiera Husi, la data de 6 iunie a.c., ofiterii din cadrul Directiei Generale Anticorupție - Serviciului Judetean Anticoruptie Vaslui i au intocmit dosar de cercetare penala unei persoane, sub aspectul comiterii infractiunii de dare de mita.

Luni, 6 iunie a.c., in jurul orei 11:00, B.D.C. s-a prezentat la sediul S.P.F. Husi, pentru audiere intr-un dosar penal. Cu aceasta ocazie, B.D.C. i-a oferit cu titlu de mita unui politist de frontiera suma de 500 RON, pentru ca acesta sa solutioneze in mod favorabil un dosar penal in care era suspectat de savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice, avand permisul suspendat.

Politistul de frontiera a refuzat mita si a denuntat fapta ofiterilor din cadrul D.G.A./ S.J.A. Vaslui, care s-au prezentat la fata locului impreuna cu procurorul de caz si au constatat comiterea infractiunii.

B.D.C. este cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de dare de mita.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  03.06.2017 02:23

wh0cd2646674 lavitra10mg lasix advair indocin 50 mg tadalafil without prescription

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii