A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713456624.6858.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Miss and Mister Rock” la Facultatea de Electronica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-11-2014, ora 10:16

„Miss and Mister Rock” la Facultatea de Electronica

Articol de Cristian Amariei

Liga Studentilor Electronisti din Iasi organizeaza pe data de 23 noiembrie, incepand cu ora 20:30, in club Skye, Balul Bobocilor intitulat „Miss and Mister Rock”.

Balul Bobocilor este un proiect traditional in cadrul facultatii noastre, fiind apreciat mai ales in randul studentilor de anul I, acestia profitand de ocazie pentru a se integra in mediul studentesc. Alaturi de noi sunt asteptati sa petreaca atat studentii de la facultatea noastra, cat si restul studentilor ieseni care vor avea posibilitatea de a se distra alaturi de invitatul nostru special, Dj Dark. Toti participantii vor avea parte de numeroase tombole si concursuri pregatite de organizatori impreuna cu partenerii.”, au declarat organizatorii evenimentului.

Coordonatorii proiectului sunt Corina Zetu, Ermina Ifrim, Florut Tutuianu si Ieronim Francu, studenti ai facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, membrii activi ai L.S. ETC.

Intrarea se face pe baza de bilet, pretul fiind de 13 lei inainte de eveniment si 15 lei in seara balului.

Biletele se pot procura de la organizatorii evenimentului

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii