A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714143710.6753.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Minore disparute, gasite de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-12-2014, ora 13:26

Minore disparute, gasite de politistii ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii ieseni au reusit sa depisteze doua minore din judetul Iasi, disparute de acasa.

Pe data de 17 decembrie, la ora 16.44, politistii din cadrul Postului de Politie Belcesti au fost sesizati prin 112, de catre I. Dafina, de 38 ani, din comuna Belcesti, despre faptul ca fiica sa, I. M., de 16 ani, a plecat in dimineata zilei de 17 decembrie la scoala din Hirlau si nu a mai revenit la domiciliu. Aceasta fost contactata pe telefonul mobil, dar nu a raspuns. Minora a mai parasit domiciliul si in trecut, dar a revenit dupa cateva zile.
In ziua de 18 decembrie, minora a fost depistata, pe str. Bogdan Voda din orasul Hirlau. Minora a declarat ca in noaptea de 17 spre 18 a locuit la o prietena. Aceasta a fost incredintata familiei.
In cadrul unei actiuni desfasurate de politistii Biroului Urmariri impreuna cu Politistii Postului de Politie Ciurea, pentru depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii, a fost depistata minora R. G., de 15 ani, din comuna Tomesti, pe raza satului Lunca Cetatuii.

Minora era urmarita national, din data de 15 decembrie, pentru faptul ca a disparut de la domiciliu la data de 14 decembrie.
Minora a fost reincredintata familiei, fiind revocata masura urmaririi.

Foto: ex-press.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii