A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716036851.6598.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Dusa a taiat panglica de la Evidenta Populatiei, la mall
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-11-2012, ora 16:33

Ministrul Dusa a taiat panglica de la Evidenta Populatiei, la mall

Articol de Diana Dumitriu

Noul sediu al Directiei Locale pentru Evidenta Populatiei a fost inaugurat azi, la Iulius Mall, in prezenta ministrului Administratiei si Internelor, Mircea Dusa. Primarul Gheorghe Nichita nu a scapat ocazia de a declara ca prin mutarea Evidentei Populatiei la mall va fi ridicat nivelul de serviciu. Nichita crede ca astfel cetatenii vor fi pe deplin multumiti mai ales ca, spune el, aceasta este obligatia fundamentala a oricarui om care are functie de raspundere in administratia publica locala.

Cred ca in clipa de fata Iasiul da un model foarte bun in Romania, parteneriatul pentru binele comunitatii si parteneriatul pentru cei care locuiesc aici in clipa de fata, un model in care pe timp de criza administratia publica locala poate lucra foarte bine cu mediul de afaceri. Asa s-a construit acest complex Palas, de care ne mandrim cu totii chiar si cei care au fost impotriva. Inaugurand acest serviciu in acest spatiu atat de elegant si modern demonstram ca putem lucra mana in mana cu binele comunitatii, cu binele oamenilor. Sigur, avantaje sunt de ambele parti. Aici cetatenii vor veni si vor gasi un serviciu foarte bine pus la punct, cu foarte multa transparenta. In acelasi timp imbinam utilul cu placutul. Sigur, in jur sunt si alte activitati cu care oamenii se pot indeletnici pana isi iau documentele pentru care au apelat la noi”, a spus primarul Gheorghe Nichita.

Ministrul Administratiei, Mircea Dusa a subliniat ca este important ca oamenii din comunitatile locale sa beneficieze de conditii deosebite iar serviciile prestate de administratia publica locala sa fie de calitate si la nivel european.

In timp s-au facut eforturi deosebite pentru ca serviciile deconcentrate aflate in subordinea administratiei locale sa fie de calitate. Iata ca domnul primar Nichita ofera cetatenilor din municipiul Iasi un spatiu, o locatie in care acest Serviciu de Evidenta Informatizata a Persoanei sa aiba conditii deosebite si deservirea publica a cetatenilor sa se faca rapid si transparent”, a spus ministrul Mircea Dusa.

Noul sediu al Directiei Locale pentru Evidenta Populatiei care va functiona incepand de miercuri intr-un mall din zona campusului studentesc Tudor Vladimirescu, mutarea echipamentelor urmand a avea loc in urmatoarele doua zile. Noul sediu a celor de la Evidenta Populatiei, in suprafata de 515 metri patrati, se afla la etajul al doilea a Iulius Mall, cuprinde sase birouri de 35 metri patrati destinate prelucrarii de documente si imagini, alte doua pentru eliberarea documentelor, sali de asteptarei. Spatiul din mall a fost inchiriat de municipalitate pentru o perioada de cinci ani, contra sumei de 1 leu pe luna/metru patrat, in urma unei licitatii publice.

     
Tag-uri: inaugurare, sediu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii