ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
01-07-2013, ora 12:42

Minifotbalul romanesc si-a premiat castigatoarea Cupei Romaniei

Articol de Alexandra Stefanescu

Duminica, la Piatra Neamt, s-a incheiat maratonul minifotbalistic cu ocazia organizarii cele de-a IV-a editii a Cupei Romaniei la Minifotbal la care au participat 52 de echipe si peste 1.000 de jucatori din intreaga tara.

Dupa castigarea titlului de campioni ai Romaniei in 2011, Consiliul Judetean Buzau reuseste anul acesta cel de-al doilea titlu national din istoria sa, castigarea trofeului Cupei Romaniei la Minifotbal. Echipa din Buzau s-a impus in finala in fata echipei Revine Suceava cu scorul de 4-2. In finala mica, meciul s-a terminat la egalitate, 2-2, Avantaje Deva inving la lovituri de departajare revelatia acestei competitii, Cora Pantelimon, cu scorul de 4-2.

Titlul de cel mai bun portar al competitiei a fost adjudecat de Valentin Manolache (Pera BMW Deva), iar premiul pentru cel mai bun jucator a revenit arbitrului divizionar Georgian Ionescu (Consiliul Judetean Buzau).

Toate cele patru echipe ajunse in finalele Cupei au primit drept premii un echipament sportiv acordat de Joma, tricourile de campioni au fost oferite de SMG, iar trofeele au venit din partea Infinity Trophy.

Organizarea acestei editii a Cupei Romaniei cu 52 de echipe si peste 1.000 de jucatori reprezinta un succes al minifotbalului romanesc care confirma trendul sau ascendent in Romania, ca parte a strategiei de proiectare institutionala pe care ne-am asumat-o la nivelul conducerii federatiei. Suntem o organizatie sportiva foarte tanara, dar avem ambitia de a deveni una dintre cele mai moderne federatii din punct de vedere al abordarii domeniului sportiv.”, ne-a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania.

Seria evenimentelor de minifotbal de la nivel national continua la finalul acestei saptamani cand la Hunedoara va avea loc faza finala a Campionatului National de Minifotbal cu cele mai bune 20 de echipe din Romania din cele peste 2.000 de la nivel national.

     
Tag-uri: minifotbal, echipa, cupa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii