A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714080967.0579.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mike Godoroja & Blue Spirit, concert de exceptie la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
30-09-2015, ora 10:26

Mike Godoroja & Blue Spirit, concert de exceptie la Ateneul Tatarasi

Articol de Madalina Irimia
Ateneul Tatarasi va invita sambata, 10 octombrie, de la ora 19.00, la un concert sustinut de Mike Godoroja & Blue Spirit, in sala mare de la Ateneul Tatarasi.

Va rog s-aveti o viata frumoasa! semnat de Mike Godoroja & Blue Spirit reprezinta un dublu album concept de blues alternativ si country-folk in care se folosesc nu mai putin de 10 instrumente acustice si electrice (banjo, mandolina, dulcimer, slide guitar, bouzouki, acordeon, kazoo etc.). Durata spectacolului este estimata la circa doua ore, accesul publicului fiind liber.

Mike Godoroja a studiat la Institutul Politehnic Bucuresti, iar la Paris a urmat cursurile Facultatii de Televiziune. in particular a luat studii de clarinet, iar din 1986 si-a inceput cariera de muzician frecventand Clubul de jazz Bucuresti – Clasa Mihai Berindei Istoria Jazz-ului, iar in 2002 a realizat un stagiu ca producator executiv la Casa de discuri CESOUL MUSIC – USA. A activat in formatiile AZN, IZOLIER BAND, PHOEBUS, formatia MIKE & BLUE SPIRIT formandu-se in 1997 si schimband adesea muzicieni si nume pana a devenit MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT.

In prezent, din formatie mai fac parte:

Alex Visan – ghitara electrica, ghitara acustica, mandolina, bouzouki. Un mare iubitor de blues, a descoperit chitara la varsta de 13 ani, ascultandu-l pe Jimi Hendrix, este un foarte talentat improvizator cu un simt aparte al sound-ului si stapan pe mijloacele de expresie.

Robert Ardeleanu – bass, un muzician complex extrem de versatil in plan stilistic. A urmat cursurile sectiei de Conservator Spiru Haret pian. A cantat multa vreme blues cu Rares Totu si Marcian Petrescu, iar din ianuarie 2012 a venit alaturi de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Vali Vatuiu – baterie si percutie, un tobosar si percutionist cu adevarat profesionist dedicat atat blues-ului cat si jazz-ului. A facut parte din Blue Spirit si in trecut. A cantat cu formatia Axa Project al carei fondator a fost Eugen Mihaescu, colaborand cu Paula Seling. A format alaturi de Alin Milosav, Valentin Rotari si Gabriel Ionescu trupa Blackbox, trupa de tip cover.

Mihai Alexandru Tacoi – ghitara electrica, ghitara acustica, slide, bouzouki, acordeon, pian, mandolin, claviaturi. Este un muzician complet, cu o pregatire temeinica in sfera ROCK /POP si cu o capacitate formidabila de a trece de la un instrument la altul. A cantat in foarte multe proiecte de facturi diferite. Se recomanda ca un foarte bun orchestrator si un interpret ingijit si cu personalitate. Este profesor de ghitara la ROCK SCHOOL.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii