A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715929141.6577.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihai Razvan Ungureanu: “Fara tei centrul Iasului arata astazi ca un cap de batran care si-a pierdut parul” (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
28-03-2013, ora 19:31

Mihai Razvan Ungureanu: “Fara tei centrul Iasului arata astazi ca un cap de batran care si-a pierdut parul” (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Senatorul Mihai Razvan Ungureanu, liderul Fortei Civice, a criticat autoritatile locale ca au taiat teii de pe bulevardul Stefan cel Mare. Mihai Razvan Ungureanu sustine ca fara tei centrul Iasului arata astazi „ca un cap de batran care si-a pierdut parul”.

Sunt iesean mult mai mult decat este iesean domnul Nichita. Cand am auzit prima data de chestiunea asta nu mi-a venit sa cred. Am spus ca este o gluma proasta. Eu nu-mi pot imagina orasul Iasi fara tei. Fac parte din amintirile adolescentei mele. Fac parte din amintirile studentiei mele. Stiu ce inseamna luna mai la Iasi cand tot orasul este cucerit de aroma teilor. Cand am venit astazi in Iasi si am vazut ce s-a intamplat de fapt pe bulevardul Stefan cel Mare, m-am bucurat ca pavajul e refacut si in acelasi timp am vazut cum arata astazi centrul orasului... Ca un cap de batran care si-a pierdut parul. ”, a declaratsenatorul Mihai Razvan Ungureanu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii