A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715208835.2052.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihai Nesu da viata unui vis, la Iasi! Vezi cazul caritabil pentru care isi propune spre licitatie tricoul de la Utrecht
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-05-2012, ora 12:05

Mihai Nesu da viata unui vis, la Iasi! Vezi cazul caritabil pentru care isi propune spre licitatie tricoul de la Utrecht

Articol de Madalina Irimia

Echipa Empathy, formata din 17 masteranzi ai Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”, invita iesenii sa participe la licitatia organizata in scop caritabil a tricoului fotbalistului Mihai Nesu, incepand cu data de 18 mai, pe site-ul okazii.ro.

Scopul licititatiei este strangerea de fonduri necesare unei operatii de transplant de celule stem pentru tanarul Cristian Finaru, ce a ramas paralizat de la gat in jos in urma unui accident suferit in urma cu 8 ani. Suma obtinuta din licitare ne va aduce mai aproape de visul lui Cristian Finaru, anume - strangerea sumei de 8.000 euro, necesare operatiei din Germania.

Aflandu-se intr-o situatie similara cu cea a tanarului Cristian Finaru, Mihai Nesu s-a alaturat demersului caritabil al echipei Empathy, donand tricoul de marimea M, ce are inscriptionat numele si numarul jucatorului de la Utrecht.

Licitatia incepe de la 150 RON si se va desfasura pe perioada a 7 zile. Mecanismul de participare si alte detalii puteti afla pe site-ul oficial www.inpascutine.com si pe pagina de Facebook a evenimentului www.facebook.com/InPasCuTine.

Empathy a mai organizat pe data pe data de 10 mai, in colaborare cu Fundatia Star of Hope Romania, evenimentul cultural-artistic cu scop caritabil „In pas cu tine” ce l-a avut ca invitat special pe Stefan Stan.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii