ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-10-2012, ora 13:11

Mihaela Popa, premiata de Universitatea de Arte

Articol de Madalina Irimia

Senatoarea Mihaela Popa a primit din partea Universitatii de Arte „George Enescu” Diploma de Excelenta, pentru merite deosebite in sprijinirea invatamantului artistic iesean.

Filarmonica Iasi este obiectivul pe care mi l-am asumat si pe care l-am promis iesenilor si totodata proiectul meu de suflet. Nu putem vorbi despre traditia, istoria si cultura Iasului fara sa mentionam importanta pe care Filarmonica o are pentru orasul nostru. Am fost si raman adepta lucrurilor concrete, a faptelor si nu doar a vorbelor. Sunt fericita sa pot spune ca eforturile pe care le-am depus pentru reabilitarea Filarmonicii au dat roade si iesenii se pot bucura din nou de spectacole si concerte la Filarmonica Iasi”, a declarat senatorul PNL Mihaela Popa.

Ea a dat asigurari ca se va implica in continuare pentru finalizarea completa a lucrarilor si sunt fericita sa anunt ca vor mai fi alocate fonduri pentru Filarmonica pana la sfarsitul acestui an.

Senatorul Mihaela Popa a fost prezenta ieri la inaugurarea Tronsonului 3 al Universitatii de Arte „George Enescu”, dupa ce in aceeasi perioada a anului trecut a fost inaugurata Casa Bals a Filarmonicii.

Alaturi de senatorul PNL Mihaela Popa a mai primit diploma de excelenta din partea Universitatii de Arte „George Enescu” Iasi si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii