ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
02-04-2012, ora 14:58

Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL

Articol de Alexandra Stefanescu

Senatorul Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid.

"Mi-am depus demisia azi (luni - n.r.) la partid. E un act unilateral. Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.

Ea a spus ca a fost dezamagita de afirmatiile liderului PDL Emil Boc in cazul demisiei din partid a prim-vicepresedintelui PDL Sorin Frunzaverde. "Daca eu, ca profesor, spun dupa un timp ca imi pare rau ca un tanar a luat examenul, atunci inseamna ca am fraudat examenul. La fel si in PDL, inseamna ca nu am avut alegeri libere. Nu vrea sa fiu acceptata intr-un for de conducere, ci vreau sa fiu aleasa. Nu poti construi o democratie fara un exercitiu democratic in partidul de guvernamant", a declarat Mihaela Popa.

Popa a mai spus ca il va sustine in continuare pe premierul Mihai Razvan Ungureanu, adaugand ca spera ca acesta sa faca ceea ce nu a facut Emil Boc. "Sper sa deschida concursurile reale, chiar daca pentru un post se inscriu o suta de candidati. Tinerii vad ce se petrece in institutiile europene", a adaugat Mihaela Popa.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii