A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713309569.7405.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihaela Popa: Elena Udrea unul dintre cei mai buni ministri ai Guvernului Boc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
13-02-2012, ora 08:11

Mihaela Popa: Elena Udrea unul dintre cei mai buni ministri ai Guvernului Boc

Articol de Oana Barbosu

Senatoarea ieseana Mihaela Popa ii ia apararea Elenei Udrea, aspru critica in ultima perioada, considerand-o ,,unul dintre cei mai buni ministri ai Guvernului Boc”, se arata pe blogul personal al acesteia.

,, In aceste zile in care doamna ministru Elena Udrea este criticata constant, simt nevoia sa spun cateva cuvinte, pe care mi le asum cu toata responsabilitatea Consider ca Elena Udrea este unul dintre cei mai buni ministri ai Guvernului Boc ”, a declarat senatoarea Popa.

Mihaela Popa o considera pe fosta ministru o sustinatoare a femeilor in politica, recunoscand public ca ea insasi a fost sprijinita de catre acesta.

,, A sustinut mereu femeile in proiectele lor si aici pot spune ca personal am simtit sprijinul si incurajarea doamnei ministru […]Am datoria insa sa recunosc si sa apreciez munca si implicarea unui ministru care m-a sustinut mereu, in demersurile pe care le-am facut, in calitate de presedinte PDL Iasi, pentru realizarea proiectelor Iasului”, se arata pe blogul membrei PDL.

Pe de alta parte, senatoarea Popa considera ca ceea ce a afectat imaginea fostei ministre a fost mediatizarea excesiva, imaginea acesteia fiind cu totul alta.

,, Se stie ca mediatizarea excesiva de multe ori dauneaza imaginii personale. Sustin insa cu toata taria ca imaginea doamnei Elena Udrea din mass media este departe de realitate […] In persoana ministrului Elena Udrea am cunoscut, contrar aparentelor, un om modest, comunicativ, harnic, responsabil si gata oricand sa isi ofere sprijinul”, a mai afirmat senatoarea Popa.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii