A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714175468.1728.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Migranti ilegali retinuti de politistii de frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-11-2015, ora 10:04

Migranti ilegali retinuti de politistii de frontiera

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Darabani au depistat si retinut trei persoane care intentionau sa intre ilegal in Romania, pentru a ajunge intr-o tara din Spatiul Schengen.

Pe 21 noiembrie a.c., in jurul orei 05.00 un echipaj format din politisti de frontiera din cadrul S.P.F. Darabani din cadrul I.T.P.F. Iasi au depistat, pe directia localitatii de frontiera Oroftiana, trei cetateni, fara documente de identitate, care vorbeau limba engleza si nu isi justificau prezenta in zona.

Cei trei barbati au fost condusi la sediul sectorului pentru cercetari, iar in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca doi dintre acestia sunt cetateni din Sri Lanka si unul este cetatean somalez, care au intentionat sa treaca ilegal frontiera de stat dintre Ucraina si Romania, cu scopul de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat. In baza acordului incheiat cu Ucraina, migrantii au fost predati autoritatilor de frontiera ale statului vecin, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii