A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714756468.4057.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Medalii pentru studentii de la Facultatea de Informatica din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
29-03-2013, ora 15:51

Medalii pentru studentii de la Facultatea de Informatica din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Echipa Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi a fost medaliata cu argint si bronz in aceasta saptamana la Olimpiada de Matematica SEEMOUS 2013.

Studentii Facultatii de Informatica au participat la cea de-a VII-a editie a Olimpiadei de Matematica pentru studentii din Europa de Sud-Est (SEEMOUS – South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students).

Echipa studentilor informaticieni, coordonata de lect. dr. Florin Iacob si lect. dr. Corina Forascu, a fost compusa din: Lavinia Maria Gherasim (anul II) - medalie de argint, Alice Andreea Laic (anul II) - medalie de bronz si Adina Nedelcu si Bogdan Ursu (anul I) - diploma de participare.

Evenimentul s-a desfasurat in perioada 21-25 martie 2013, la Atena, sub egida Societatii Elene de Matematica, atingand numarul record de 106 studenti de la 19 universitati din Bulgaria, Grecia, Serbia, Turkmenistan, Ucraina, si Romania. Cei patru studenti de la UAIC au contribuit la clasarea pe primul loc pe natiuni a Romaniei (cu 131 puncte, urmata de Grecia cu 124 de puncte, Ucraina - 119,5, Serbia, Bulgaria si Turkmenistan), alaturi de echipele de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Universitatea Ovidiu Constanta, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea Bucuresti si Universitatea Politehnica Bucuresti.

Echipa UAIC a avut rezultate deosebite la acest concurs si in anii 2012, 2011, respectiv 2010.

Foto: thebest.gr

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii