A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716071632.3002.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Meci de fotbal demonstrativ intre fostele glorii ale nationalei si Old Boys Politehnica Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
24-02-2014, ora 14:20

Meci de fotbal demonstrativ intre fostele glorii ale nationalei si Old Boys Politehnica Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Miercuri, 26 februarie, fostul international Gica Popescu se va intalni, la Iasi, cu membrii afiliati la Federatia Romana de Fotbal din judetele Iasi si Botosani. Gica Popescu este intr-o campanie pentru alegerea viitoarei echipe de conducere a Federatiei, alegeri care sunt programate pe data de 5 martie 2014.

Fundatia Sportului Iesean si Primaria Municipiului Iasi profita de vizita in nordul Moldovei a fostului capitan al echipei nationale de fotbal si provoaca echipa de campanie a candidatului la un meci de fotbal demonstrativ, impotriva Old Boys Politehnica Iasi. Jocul demonstrativ va avea loc la Sala Polivalenta din Iasi si este programat marti, 25 februarie 2014, incepand cu ora 18.00.

Din echipa care-l va insoti pe Gica Popescu la Iasi fac parte Bogdan Stelea si Ilie Dumitrescu, la care se mai adauga Florin Prunea, Marius Lacatus, Didi Prodan si alti fosti titulari ai echipei nationale.

Din echipa Old Boys Politehnica fac parte fostii jucatori Benone Dohot, Adrian Cotan, Ioan Grigoras, Mitus Anton, Adrian Dobrea, Gheorghe Nichita, Catalin Abalasei, Misu Dragoi, Adrian Kereszi, Adrian Ambrozie.

O data cu partida demonstrativa, va avea loc si o sedinta de autografe (inainte, in pauza si dupa joc), fiind programat, de asemenea, si un program artistic. Intrarea este gratuita.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii