ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-11-2013, ora 18:09

Masinile complementare Dacia au ajuns la Iasi (Galerie FOTO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Evenimentul de prezentare a masinilor complementare Dacia s-a desfasurat astazi, 5 noiembrie 2013 la Caremil, concesionarul Dacia din Iasi.

Denumit Dacia Business Experience, evenimentul a fost destinat reprezentantilor mediului de afaceri locali care au avut ocazia de a vedea in premiera o serie de autovehicule Dacia complementare, cum ar fi: Dacia Logan Taxi, Lodgy Ambulanta, Duster Buster, Logan MCV Politia Locala, Duster Army sau Dokker Frigo cu suprainaltare.

Modelele au fost create si prezentate in ideea de a mari gama de servicii complementare pe care brandul Dacia le poate deservi si de a oferi mediului de business solutii de transport personalizate la preturi extrem de competitive.

Pe langa aceste vehicule complementare o alta noutate a evenimentului a fost prezentarea noului Duster, un autovehicul la care atat designul interior cat si exterior au fost modernizate.

Nou Duster va putea fi testat in perioada 11-17 noiembrie in cadrul unor sesiuni de drive test special organizate pentru marcarea lansarii noului model din gama.

     
Tag-uri: Dacia, Logan, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii