A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714121469.4006.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Masini furate, in valoare de aproximativ 100.000 de lei, descoperite de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-12-2014, ora 13:33

Masini furate, in valoare de aproximativ 100.000 de lei, descoperite de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Albita si Sculeni ITPF Iasi au descoperit o semiremorca marca Schmitz si un autoturism marca Skoda Superb, care fusesera declarate furate din Romania, respectiv din Spania.

La sfarsitul saptamanii s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Stefan D., in varsta de 47 de ani, conducand un ansamblu auto format dintr-un autocamion marca Volvo si o semiremorca marca Schmitz, ambele inmatriculate in R. Moldova.

Potrivit ITPF Iasi, „In urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca pentru remorca este emisa o alerta de catre autoritatile din Romania, aceasta figurand ca fiind declarata furata din data de 18.04.2013.”

In legatura cu cele constatate, conducatorul auto a declarat ca nu a avut cunostinta despre faptul ca semiremorca figureaza ca fiind furata.

In data de 21 decembrie, in jurul orei 16.00 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din Republica Moldova Alexandr P., in varsta de 32 de ani, conducand un autoturism marca Skoda Superb, inmatriculat in R. Moldova.

In urma verificarilor specifice politistii de frontiera au constatat ca pentru autoturism este emisa o alerta de catre autoritatile din Spania, acesta figurand ca fiind declarat furat din anul 2012.

Soferul a declarat ca la sfarsitul anului 2012, a cumparat autoturismul in cauza de la un cetatean din R.Moldova, care se ocupa cu vanzarea-cumpararea de autovehicule, caruia i-a platit suma de 14.000 euro. Acesta a mai adaugat ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul figureaza ca fiind furat.

In cele doua cazuri au fost intocmite lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt in primul caz, si pentru furt calificat in cel de al doilea, iar semiremorca, in valoare de 49.000 lei, si autoturismul marca Skoda Superb, in valoare de 44.750 lei au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor.

Foto: informatorulmoldovei.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii