ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-10-2014, ora 11:45

Masina declarata furata din Italia, depistata la Galati

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera galateni au descoperit, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, o autoutilitara care figura ca bun cautat in vederea confiscarii, alerta emisa de autoritatile italiene.

In data de 22 octombrie, in jurul orei 15:00, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, un echipaj de politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati a oprit pentru control pe un drum de acces, in apropierea DE 87, o autoutilitara marca Fiat Panda Van, inmatriculata in Italia, condusa de cetateanul roman, C. H., in varsta de 27 de ani, domiciliat pe raza municipiului Galati.

„Avand suspiciuni cu privire la provenienta autoutilitarei, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice, ocazie cu care au constatat ca pentru autovehicul este emisa o alerta de autoritatile italiene, acesta fiind bun cautat in vederea confiscarii. Tanarul a declarat ca a cumparat autovehiculul din Italia, la inceputul anului 2013 si nu are cunostinta despre faptul ca acesta ar fi cautat.”, a declarat comisar de politie Ion Irimia, purtatorul de cuvant al STPF Galati.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele lui C. H. lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de „furt” si „uz de fals”, iar masina a fost indisponibilizata pana la finalizarea cercetarilor.

Foto: presagalatibraila.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii