ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-02-2012, ora 08:41

Masa Rotunda: "Clasa 0 si Clasa I. Unde? Cand? Cum?"

Articol de Alexandra Stefanescu

Ce se intampla cu clasa 0? Ce se schimba fata de pana acum? Cum se pot pregati parintii si copiii pentru scoala? Ce sa cautam la invatatori si la scoala? Care sunt scolile din Iasi care vor avea clasa 0? Cat de bine sunt ele dotate in acest moment?

In incercarea de a raspunde acestor intrebari, dar si a altora care preocupa parintii cu copii aflati in situatia de a opta pentru clasa 0 sau clasa I, Atelierul Parintilor organizeaza masa rotunda cu tema: „Clasa 0 si Clasa I: Unde? Cand? Cum?”.

Evenimentul, primul de acest gen in Iasi, va avea loc pe data de 18 februarie, de la ora 10, la Moldova Mall, etajul 6, Sala Albastra.

La aceasta dezbatere vor participa reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean, ai Consiliului Local, invatatori si educatori cu experienta si psihologi.

Discutia va fi moderata de Cosmin Vaman, in calitate de reprezentant al Atelierului Parintilor.

Evenimentul se adreseaza in principal parintilor cu copii intre 5 si 7 ani, iar intrarea este libera.

Parintii vor avea posibilitatea sa adreseze intrebari legate de tema direct invitatilor in cadrul dezbaterii; de asemenea, se pot adresa intrebari si pe pagina de Facebook dedicata acestei discutii; ele vor fi centralizate de catre organizatori si incluse in agenda de discutii a evenimentului.

Informatii suplimentare se pot obtine pe pagina Atelierul Parintilor, accesind adresa: http://www.facebook.com/atelierulparintilor .

Foto: facebook.com

     
Tag-uri: masa rotunda, ISJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii