A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716212812.5571.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Martie, luna vanzarilor ilegale de flori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-03-2012, ora 11:30

Martie, luna vanzarilor ilegale de flori

Articol de Madalina Irimia

Pe parcursul ultimelor zile, peste 100 de comercianti de flori au fost amendati de catre politistii locali. Acestia au desfasurat mai multe actiuni pentru combaterea comertului neautorizat cu flori naturale pe raza municipiului Iasi.

Oamenii legii au iesit in strada din cauza numarului mare de persoane care - profitand de sarbatorile specifice inceputului lunii martie - au amplasat in toate intersectiile aglomerate mese, pe care au expus spre vanzare flori fara a detine aviz emis de Primaria Municipiului Iasi.

Peste 150 de persoane au fost descoperite in timp ce comercializau flori de sezon fara a respecta prevederile legale.

Cu toate ca au fost indrumati spre pietele agroalimentare, controalelor au aratat faptul acestia nu s-au conformat si au continut sa ocupe troatuarele cu diferite improvizatii pe care au fost expus florile.

Au fost aplicate peste 100 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea H.C.L.M. Iasi, nr. 167/1998, mod., cu privire la exercitarea de acte de comert, de catre persoane fizice sau juridice specifice pietelor agroalimentare, in afara locurilor special amenajate si autorizate in acest sens, cu intentia de a se sustrage de la plata taxelor legale.

In urma numeroaselor sesizari primite din partea cetatenilor, aceste actiuni vor fi efectuate zilnic in perioada urmatoare pentru asigurarea unui comert in concordanta cu prevederile legale.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii