ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-05-2014, ora 15:09

Marsul pentru Familie, pe 1 iunie, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Asociatia Familia Traditionala Iasi organizeaza duminica, 1 iunie 2014, Marsul pentru Familie ca semn de sustinere si de promovare a valorilor traditionale ale familiei, precum si pentru a sublinia faptul ca familia autentica are la baza casatoria dintre un barbat si o femeie.

Marsul va incepe la ora 15:00 si se va desfasura pe traseul Parcul Copou – Universitatea ”A. I. Cuza” – Fundatie – Piata Unirii – Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant – Catedrala Mitropolitana – Palatul Culturii.

Scopul Marsului pentru Familie este de a promova ideea de familie sanatoasa definita prin valorile ei traditionale. Societatea romaneasca are nevoie de principii bine stabilite si fondate pe experienta inaintasilor nostri, drept garantie pentru echilibru si sanatate sociala.

Asociatia Familia Traditionala reprezinta o initiativa publica ce vizeaza promovarea si apararea drepturilor si intereselor familiei autentice, traditionale, care se bazeaza pe casatoria dintre un barbat si o femeie.

Marsul pentru Familie este un eveniment de solidarizare pentru familia traditionala.

Foto: c-tarziu.blogspot.com

     
Tag-uri: mars, familie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii