A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713622742.3564.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Marsul Absolventilor, sarbatoarea tinerilor entuziasti ai Iasului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-05-2016, ora 14:01

Marsul Absolventilor, sarbatoarea tinerilor entuziasti ai Iasului

Articol de Madalina Irimia
Vineri, 27 mai, va avea loc Marsul Absolventilor, eveniment inclus in cadrul Festivalului International al Educatiei. In acest sens, primarul interimar Mihai Chirica a avut o intrevedere cu rectorii universitatilor iesene. Astfel, piata din fata Casei de Cultura a Studentilor a fost stabilita ca punct de intalnire, studentii urmand a se aduna cel tarziu la ora 18:30.

Grupurile Universitatilor „Al. I. Cuza” si cea de Agronomie vor porni in fata grupului mai mare, pentru a nu se mai deplasa in zona Fundatie. Accesul pe stadion se va face dinspre Bulevardul Carol (intrarea principala) si pe la intrarile laterale, in baza tichetelor speciale care vor fi distribuite catre universitati.

Evenimentul va incepe in jurul orei 19.00, cu o scurta ceremonie religioasa. Ulterior, din partea fiecarei universitati va lua cuvantul un reprezentant al corpului profesoral si un reprezentant al studentilor (absolventi), iar la final reprezentantii autoritatilor locale. Pe parcursul discursurilor pe ecrane va rula un filmulet de prezentare al fiecarei universitati. Toti profesorii, cu exceptia celor care vor fi pe scena, vor avea rezervate locurile de la tribuna oficiala. Prezentatorii evenimentului vor fi Rocsana Marcu si Daniel Buzdugan. La finalul ceremoniei va avea loc un concert sustinut de catre Delia Matache, DJ Antoine si Mihail Sandu.

Restrictii de circulatie

Pentru buna desfasurare a evenimentului, in intervalul 17:00-19:00, in functie de necesitati, circulatia va fi restrictionata pe urmatoarele artere:

– Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” (ora 18:00) – Al. Gr. Ghica Voda – Stadion „Emil Alexandrescu” (ora 19:00);

– Universitatea „Al. I. Cuza” (ora 18:00) – bulevardul Carol I – al. Gr. Ghica Voda – Stadion „Emil Alexandrescu” (ora 19:00);

– Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” – Piata Natiunii (ora 17:30) – bd. Independentei – Piata Mihai Eminescu – bd. Carol I – al. Gr. Ghica Voda – Stadion „Emil Alexandrescu” (ora 19:00);

– Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” (ora 17:00) – bd. Tudor Vladimirescu – str. Elena Doamna – bd. Independentei – Piata Mihai Eminescu – bd. Carol I – al. Gr. Ghica Voda – Stadion „Emil Alexandrescu” (ora 19:00).

De asemenea, pentru buna desfasurare a concertului in intervalul orar 19:00 – 23:00, in functie de necesitati, se va inchide circulatia auto pe al. Gr. Ghica Voda (tronson cu sens unic de circulatie – coborare) – str. General Toma Dumitrescu – Dumbrava Rosie si George Cosbuc. Comercializarea bauturilor alcoolice pe o raza de 500 de metri in zona stadionului este interzis, atat inainte, cat si in timpul concertului.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii