ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-03-2014, ora 17:27

Mars de ORA PAMANTULUI organizat de Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara “ Vasile Adamachi” Iasi

Articol de Madalina Irimia

Se constata astazi ca educatia pentru protejarea mediului inconjurator devine o prioritate in invatamantul romanesc actual, dar si o obligatie a elevilor romani, adevarati cetateni europeni, care trebuie sa lupte pentru o lume mai putin poluata si mai curata. Fiecare gest de salvare a mediului inconjurator, oricat de mic, reprezinta un pas mare pentru salvarea planetei noastre si, totodata, un semn al civilizatiei si al educatiei din familie si din scoala.

In acest an, Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara „ Vasile Adamachi” Iasi, se implica prin diverse activitati in programul national de educatie pentru mediu, una dintre cele mai active miscari ecologiste de tineret din Romania.

Prin conduita si actiune, ne alaturam tuturor celor care promoveaza responsabilitatea fata de mediu.Implementarea programului mondial ECO SCOALA in cadrul institutiei noastre aduce nenumarate beneficii privind dezvoltarea spiritului civic si a capacitatii elevilor de a lua decizii constructive in domeniul protejarii mediului. Codul ECO al elevilor nostri este: THINK – EAT – SAVE! Campania Ziua Pamantului lansata de Colegiul nostru se adreseaza tuturor cetatenilor ieseni, si nu numai, si are in atentie mediul din punct de vedere al: managementului deseurilor, conservarea, reciclarea, innoirea si economisirea resurselor de energie, poluarea, viata sanatoasa si altele. Actiunea noastra este organizata in colaborare cu Asociatia Romana pentru Reciclare RoREC”, anunta conducerea colegiului.

Elevii si profesorii Colegiului Agricol si de Industrie Alimentara „ Vasile Adamachi” Iasi, indeamna oamenii de pretutindeni nu numai sa faca economie de energie, ci sa se angajeze in actiuni de voluntariat in ceea ce priveste protejarea mediului, al pastrarii sanatatii si a conservarii resurselor naturale.

Vineri 28 martie 2014, pornim intr-un mars din fata Colegiului Agricol si de Industrie Alimentara „ Vasile Adamachi” Iasi, pana la Fundatie-Biblioteca Centrala Mihail Eminescu, pentru a promova cresterea nivelului de constientizare a importantei adoptarii unui stil de viata sanatos, miscare zilnica, cunoasterea problemelor actuale de mediu, reducerea consumului de energie si buna gestionare a deseurilor”, anunta organizatorii.

Foto: wall-street.ro

     
Tag-uri: mars, Ora Pamantului, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  07.07.2017 00:16

wh0cd896283 crestor sildenafil online canada generic innopran

   
Erickaller,  12.05.2017 23:29

wh0cd6605218 cialis online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii