ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-05-2015, ora 11:13

Maraton de idei la Iasi

Articol de Madalina Irimia
In perioada 26 – 28 mai, iesenii sunt asteptati sa participe la “Maratonul ideilor tinerilor”. Evenimentul, care face parte din cadrul Festivalului International al Educatiei, este structurat pe trei componente principale: informare, networking si premiere.

In partea de informare, organizatorii vor sustine prezentari despre proiectul „Iasi 2021 Capitala Europeana a Culturii” si despre programul de internship desfasurat lunar de Primaria Municipiului Iasi.

In ceea ce priveste componenta de networking, un element esential va consta in timpul si spatiul special alocate discutiilor dintre organizatori si participanti pentru identificarea unor proiecte de interes comun, precum si idei de imbunatatire a serviciilor publice sau de organizare a unor evenimente culturale care sa ajute Iasul pentru obtinerea titlului de „Capitala Europeana a Culturii”.

Cei interesati sunt incurajati sa comunice in scris, pe hartie, idei de proiecte viabile din toate domeniile de activitate. La finalul celei de-a doua zile, participantii vor preda lucrarile care vor fi analizate de o comisie formata din reprezentanti ai Fundatiei „Iasi Capitala Culturala Europeana”, Primaria Municipiului Iasi si Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”.

Cea de-a treia componenta va consta in festivitatea de premiere a celor mai bune 9 idei si solutii.

Programul evenimentului:
Marti, 26 mai
Ora 14.00: Maratonul ideilor tinerilor (Amfiteatrul B1, FEAA, UAIC);
Miercuri, 27 mai
Ora 16.00: Sesiunea de scriere a ideilor si solutiilor (Amfiteatrul B1, FEAA, UAIC);
Joi, 28 mai
Ora 16.00: Festivitatea de premiere (Cortul FICCE de pe pietonalul stefan cel Mare).

Cei care doresc sa se inscrie la concurs o pot face la: maratonultinerilor@gmail.com.
Evenimentul “Maratonul ideilor tinerilor” este organizat de Primaria Municipiului Iasi si Fundatia “Iasi – Capitala Culturala Europeana” in parteneriat cu Universitatea “Al. I. Cuza”. Initiativa proiectului apartine unor studenti din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, specializarea Administratie Publica.
     
Tag-uri: maraton, idei, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii