A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714845817.8278.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Manifestantii miting-urilor din weekend nu au voie sa consume alcool
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-07-2012, ora 17:19

Manifestantii miting-urilor din weekend nu au voie sa consume alcool

Articol de Anca Gabriela Cretu

Pentru ca la Iasi, in acest weekend se anunta o participare de zeci de mii de oameni, adunati din toate regiunea Moldovei pentru mitingurile dedicate sustinerii sau respingerii lui Traian Basescu, reprezentantii administratiei locale au pregatit masuri pentru evitarea incidentelor violente.

Sambata, 21 iulie, de la ora 11.00 la 14.00, sustinatorii PD-L si ai presedintelui demis, Traian Basescu isi vor striga nemultumirile in piata Palatului Culturii, iar duminica, 22 iulie, multimile USL vor indemna electoratul sa voteza DA la referendum, pe 29 iulie pentru demiterea lui Basescu.

Viceprimarul municipiului Iasi, Mihai Chirica a precizat ca pentru evitarea haosului care ar putea fi creat de oamenii care vin din diferite zone ale regiunii Moldovei la miting-urile de sambata si duminica, au fost stabilite culoare pentru primirea manifestantilor.

In functie de amploarea celor doua manifestari, s-a stabilit cu Jandarmeria, Inspectoratul Judetean de Politie si Politia Locala culoare de acces dinspre toate zonele de intrare spre municipiul Iasi catre zonele de miting. Vor fi forte de ordine, care vor putea coordona mijloacele de transport, precum si pe cei care se vor deplasa dinspre gara spre zonele de miting. Fiercare organizator va avea inscriptionat foarte clar fiecare mijloc de transport in comun, astfel incat sa poata fi identificat”, a explicat viceprimarul.

Pentru ca in fata Palatului Culturii pana pe 21 iulie, inclusiv, are loc un festival al berii, acesta nu va functiona pe durata miting-ului organizat pe PD-L, pentru ca manifestantii sa nu consume bauturi alcoolice si astfel sa aiba loc incidente violente.

Va fi interzis consumul de bauturi alcoolice pe toata durata manifestarilor de sambata si duminica pe o raza de 200 de metri. Cei de la festivalul berii din fata Palatului Culturii vor opri evenimentul in perioada desfasurarii miting-ului. In compensare le vom acorda pentru ziua de duminica, ce-au pierdut in ziua de sambata, astfel incat si ei si PD-L sa-si satisfaca programele pe care si le-au propus”, a explicat Mihai Chirica.

Foto: dcnews.ro

     
Tag-uri: alcool, miting, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii