A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714108819.6591.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mandat european de arestare pus in aplicare de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-12-2015, ora 10:22

Mandat european de arestare pus in aplicare de politistii ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii Biroului Urmariri Iasi, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane, au depistat o femeie, care era urmarita international sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, fapta ce ar fi comisa in Ungaria.

Pe 2 decembrie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au depistat o femeie de 34 de ani, din judetul Harghita, urmarita international.

Pe numele acesteia, autoritatile din Ungaria au emis un mandat european de arestare, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, fapta ce ar fi fost comisa pe teritoriul Ungariei.

Pentru depistarea celei in cauza, politistii ieseni au beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Harghita.

Femeia a fost prezentata Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, fiind luata masura retinerii acesteia in vederea prezentarii la Curtea de Apel Iasi, care va dispune cu privire la predarea catre autoritatile din Ungaria.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii