A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714819795.0449.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iasi, audiat astazi de procurorii anticoruptie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2012, ora 10:14

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iasi, audiat astazi de procurorii anticoruptie

Articol de Alexandra Stefanescu

Prof.univ.dr Grigore Tinica, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ‘George Georgescu’ din Iasi, este audiat astazi de procurorii DNA. Acesta a precizat ca nu stie care sunt acuzatiile care i se aduc.

Procurorii anticoruptie au ridicat la sfarsitul saptamanii trecute o serie de documente legate de doua proiecte europene derulate de catre Institutul de Boli Cardiovasculare, in valoare de aproximativ 5 milioane de euro.

Prof.univ.dr Grigore Tinica a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa ca in aceasta perioada specialistii institutului vor acorda doar asistenta medicala de urgenta. Mai mult, toate operatiile cardiovasculare sunt amanate pana in momentul in care procurorii DNA vor restitui calculatoarele luate pentru verificari.

Conform prof. Tinica, in calculatoare se aflau bazele de date cu bolnavii veniti din toata Moldova ca pacienti care trebuie operati in urmatoarea perioada, istoricul medical, analizele acestora, precum si alte informatii ce sunt necesare unui chirurg specialist inainte si in timpul efectuarii unei interventii chirugicale de mare risc.

La Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi se fac anual in jur de 700 – 800 de interventii chirugicale, aproximativ 2.000 de proceduri de cardiologie interventionala si 300 de operatii la copii pentru diferite malformatii congenitale. Anual in institut se trateaza intre 25.000 si 28.000 de pacienti din zona de est a Romaniei si nu numai. Pentru a fi operati, bolnavii trebuie sa isi faca cu cateva luni inainte programari pe liste de asteptare.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 9

APRILIE ESTE: "OPERA"

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  23.06.2017 08:58

wh0cd8867072 Fluoxetine viagra online triamterene online prednisolone sod purchase dicyclomine

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii