A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715850272.7537.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Manager nou la Institutul de Psihiatrie Socola
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2015, ora 11:37

Manager nou la Institutul de Psihiatrie Socola

Articol de Cristian Amariei
Gabriel Oprisan, consilier al ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost numit manager interimar la Institutul de Psihiatrie Socola in locul lui Lucian Burlea. Acesta din urma se afla in prezent sub control judiciar pentru acuzatii de abuz in serviciu si fals intelectual.

Gabriel Oprisan a fost numit manager interimar miercuri dupa-amiaza. Decizia a fost luata acum si pentru ca in aceasta perioada se incheie contractul cu Casa de Sanatate pentru decontarea de servicii si Institutul avea nevoie de un reprezentant. Lucian Burlea, care a ocupat functia de manager pana acum, se afla sub control judiciar in urma unor acuzatii de abuz in serviciu si fals intelectual intr-un dosar privind angajari ilegale in Spitalul Socola.

Gabriel Oprisan va ajunge la Iasi miercuri noapte, urmand sa-si preia atributiile de joi. Acesta va asigura interimatul pana la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de manager, dar nu mai mult de 6 luni.

“Este o responsabilitate mare dat fiind ca este unicul Institut de Psihiatrie din tara. in aceasta perioada institutia nu putea sa ramana fara conducere. Vom continua toate proiectele,” a declarat acesta pentru Digi24 Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii