ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-07-2012, ora 15:46

Maine dimineata, consilierii judeteni se intrunesc in prima sedinta ordinara

Articol de Anca Gabriela Cretu

Maine, de la ora 10.00, va avea loc prima sedinta ordinara a Consiliului Judetean Iasi. Pana acum, alesii s-au intrunit doar in sedinte extraordinare, unde au votat membrii si presedintii comisiilor de specialitate si realizarea unei piste noi de 2400 de metri pe un amplasament nou la aeroport.

La inceputul saptamanii, directorul Aeroportului Iasi, Marius Bodea a anuntat ca va propune pentru ordinea de zi a sedintei de maine cateva proiecte care fac referire la alocarea unor sume suplimentare pentru realizarea unor investitii in imaginea aerogarii. In primul rand, Bodea vrea externalizarea serviciului de handling, pentru a iesi din pierderile pe care le-a presupus acest serviciu anul trecut. Directorul Aeroportului crede ca este necesara si o suma de minimum 3000 de euro pentru schimbarea site-ului aerogarii, unde sa fie accentuata interactivitatea cu clientii: pasagerii, respectiv operatorii aerieni.

Purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Iasi, Marius Parciu spune ca ordinea de zi a sedintei de maine dimineata va cuprinde 28 proiecte de hotarare: „ Maine, incepand cu ora 10.00, consilierii judeteni au fost invitati sa participle la prima sedinta ordinara din acest mandat. Pe ordinea de zi vor fi 28 de proiecte. Printre cele mai importante se numara cel referitor la externalizarea serviciului de handling si cele trei proiecte referitoare la organizarea concursului de pentru functia de director la Muzeului Literaturii Romane”.

Pe ordinea de zi se mai numara si inlocuirea consilierului judetean PP-DD, Vlad Hodea cu colegul sau de partid-Liviu Gabriel Vornicu.

     
Tag-uri: sedinta, CJ, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii