A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713580752.885.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mai multi tineri din Iasi au ajuns la spital in stare grava din cauza drogurilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-03-2015, ora 10:41

Mai multi tineri din Iasi au ajuns la spital in stare grava din cauza drogurilor

Articol de Cristian Amariei
Ingrijorare in randul medicilor din Iasi, dupa ce mai multi tineri au ajuns la spital intoxicati cu un nou tip de etnobotanice. Doctorii spun ca se confrunta cu manifestari noi, extrem de grave ale substantelor halucinogene.

Potrivit medicilor, pacientii prezinta simptomele unei meningite, iar prezenta drogurilor se constata abia in urma analizelor de laborator.

In ultima jumatate de an, la Spitalul de Boli Infectioase s-au inregistrat cate doua cazuri de acest fel in fiecare luna. Pacientii au varste intre 16 si 20 de ani, iar medicii spun ca recuperarea lor este de durata.

Mihnea Hurmuzache, manager interimar la Spitalul de Boli Infectioase Iasi: "efectele unui asemenea gen de consum sunt foarte dramatice in special la nivel neurologic, afecteaza in foarte mare masura functia cognitiva, modul de comportament si ca atare de cele mai multe ori la sfarsitul perioadei de internare la noi necesita si o supraveghere de lunga durata psihologica si psihiatrica."

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, droguri, spital
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii