A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716028659.363.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mai multe cadre didactice de la Palatul Copiilor Iasi au participat la un schimb de experienta la Centrul republican pentru copii si tineret ARTICO din Chisinau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-10-2013, ora 14:58

Mai multe cadre didactice de la Palatul Copiilor Iasi au participat la un schimb de experienta la Centrul republican pentru copii si tineret ARTICO din Chisinau

Articol de Madalina Irimia

In perioada 28-29 octombrie, cadre didactice de la Palatul Copiilor Iasi au participat la un schimb de experienta la Centrul republican pentru copii si tineret ARTICO din Chisinau, unde a avut loc activitatea ”Dorita-i lumea de frumos” din cadrul ”Zilei creatiei si maretiei didactice educationale extrascolare”. Aceasta activitate, la care au participat reprezentantii Centrelor de creatie ale copiilor si tineretului din Republica Moldova, a reprezentat analiza activitatii educative extrascolare din anul scolar 2012-2013.

Palatul Copiilor Iasi a avut un stand cu lucrari ale copiilor, cu materiale de promovare a institutiei cat si cu lucrari de pictura si grafica ale elevului David Alexandru de la cercul de pictura coordonat de prof. Dana Ungureanu. Directorul Palatului Copiilor Iasi, prof. Constantin Serban, a prezentat activitatea si rezultatele institutiei iesene desfasurata in anul scolar trecut.

In cea de-a doua parte a activitatii desfasurate in plen, elevele Daria Bahrin si Alexandra Haidau de la cercul coordonat de prof. Anca Apetroaei au sustinut un microrecital ce a fost rasplatit cu aplauze si ovatii minute in sir.

Intre Centrul republican pentru copii si tineret ARTICO din Chisinau, reprezentat de director Sergiu Scarlat, si Palatul Copiilor Iasi s-a semnat un parteneriat de colaborare pentru perioada 2013-2015, acest lucru insemnand pentru Palatul Copiilor Iasi un acces la toti partenerii interni si externi ai Centrului ARTICO.

Primul pas va fi ca urmare a deplasarii domnului Sergiu Scarlat in tarile baltice, in perioada imediat urmatoare.

Aceasta deschidere a fost posibila datorita parteneriatului intre ISJ Iasi si Directia Generala Educatie, Tineret si Sport a Consiliului Municipal Chisinau, semnat de catre doamna inspector general – prof.dr. Camelia Gavrila si doamna director general – Tatiana Nagnibeda Tverdohleb.

Foto: romaniancoins.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii