A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715823193.6138.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Luminita Gheorghiu si Stere Gulea se reintilnesc la Serile Filmului Romanesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-05-2014, ora 11:52

Luminita Gheorghiu si Stere Gulea se reintilnesc la Serile Filmului Romanesc

Articol de Alexandra Stefanescu

Simbata, 24 mai, editia a V-a a Serilor Filmului Romanesc- Timpul ii aduce la Iasi pe actrita Luminita Gheorghiu si regizorul Stere Gulea. Alaturi de ei va fi invitat si scriitorul Dan Lungu, de la al carui roman a pornit ideea filmului cu acelasi nume- “Sunt o baba comunista”. Invitatii vor sta de vorba cu publicul iesean dupa vizionarea filmelor “Morometii”, “Sunt o baba comunista”, “Moartea domnului Lazarescu”.

Reintilnirea dintre Luminita Gheorghiu si Stere Gulea va fi una emotionanta, mai ales ca din program face parte si vizionarea capodoperei cinematografice “Morometii”, prima colaborare dintre cei doi pe platourile de filmare, in urma cu 25 de ani.

Publicul iesean va putea participa la o sesiune de autografe si de fotografii cu invitatii. Programul complet poate fi consultat pe www.sfr5timpul.wordpress.com sau pe https://ro-ro.facebook.com/serilefilmuluiromanesc

Intrarea la eveniment este gratuita.

Editia a V-a a Serilor Filmului Romanesc Timpul este finantata de catre Primaria Municipiului Iasi, in cadrul proiectului Iasi Capitala Culturala Europeana 2021.

Asociatia Studentilor Jurnalisti si revista de cultura Timpul sustin candidatura orasului Iasi la titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021.

Foto: ziarulmetropolis.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii