ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-07-2014, ora 09:42

Loturile sportive ISU din zona Moldovei intra in competitie la Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

In perioada 30 iulie - 01 august 2014, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi organizeaza etapa zonala a concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta, la care vor participa loturile sportive ale Inspectoratelor Judetene pentru Situatii de Urgenta din: Iasi, Suceava, Bacau, Neamt si Botosani.

Reprezentantii ISU invita publicul sa ii sustina pe salvatorii ieseni pe 31 iulie si 1 august. Pe 31 iulie, incepand cu ora 08.30, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Iasi unde se va desfasura proba“Scara de fereastra”. In aceeasi zi de la ora 11.30, pe Stadionul “Emil Alexandrescu” din municipiul Iasi, unde vor avea loc probele „Stafeta 4 x 100 m”, „Pista cu obstacole pe 100 m”.

Pe 1 august, incepand cu ora 08.30, pe Stadionul “Emil Alexandrescu”, cand se va desfasura ultima proba a concursului, “Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa”, urmand ca de la ora 13.00 sa fie organizata festivitatea de premiere.

Inca din 2007, pompierii ieseni au reusit in fiecare an sa se califice la etapa nationala si sa obtina locurile II sau III. Astfel, lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Iasi si-a creat un renume la nivel national si chiar international, prin reprezentantii selectionati in lotul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, care anul trecut au devenit campioni balcanici.

     
Tag-uri: Iasi, ISU, concurs
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii