A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715929131.2045.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lipsa de interes la noul examen de titularizare. Doar 80 de candidati s-au inscris pe cele o mie de posturi libere din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-09-2015, ora 09:05

Lipsa de interes la noul examen de titularizare. Doar 80 de candidati s-au inscris pe cele o mie de posturi libere din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Profesorii din Iasi au sustinut vineri, din nou, examenul de titularizare. Testarea s-a adresat celor care nu au reusit sa obtina nota 5 la primul examen.

Inspectoratul Scolar Judetean a organizat o noua testare pentru a acoperi cele peste o mie de posturi ramase disponibile. La noua testare s-au inscris, insa, doar 80 de persoane.

"Binisor, se putea si mai bine. - Subiectele au fost mai accesibile decat la titularizare? - Da, putin mai accesibile. - La ce nota va asteptati? - Peste 7, sper," spun absolventii.

Profesorii au avut de rezolvat doua subiecte din bibliografia disciplinei pe care vor sa o predea si unul din metodica predarii:

"Cum au fost subiectele? - Asa si asa, acceptabile. - Mai accesibile decat la titularizare? - Mi s-au parut mai grelute un pic, dar mergem inainte."

"- V-ati mai si pregatit in perioada asta? - Da, da, am incercat sa fac ceea ce nu am reusit la titularizare si sper ca acum va fi mai buna. - Unde doriti un post? - Cat mai aproape de casa," spun candidatii de la examenul de titularizare.

Rezultatele la examen vor fi publicate pe 7 septembrie, iar pe 9 septembrie va avea loc o sedinta publica de distribuire a posturilor.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii