A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715927772.3401.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liga I, etapa a 12-a: CSMS Iasi– Concordia Chiajna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
22-10-2012, ora 12:01

Liga I, etapa a 12-a: CSMS Iasi– Concordia Chiajna

Articol de Cristian Amariei

CSMS Iasi va intalni astazi pe teren propriu pe Concordia Chiajna. Meciul este programat sa inceapa la ora 19.00. In sezonul curent Iasul a incasat 19 goluri, find penultima clasata in campionat. De cealalta parte, Concordia Chiajna e situata pe la mijlocul clasamentului inregistrand 16 goluri primite pana acum.

Liviu Ciubotariu are un singur indisponibil, pe Claudiu Ionescu, jucatorul revenit dupa o accidentare nefiind la un nivel fizic care sa-i permita sa joace un meci oficial. Foarte probabil, tehnicianul iesenilor va miza pe o formula ofensiva, cu Patulea si Herghelegiu varfuri avansate. Vor revenii Jovanovic si Petrovic, care au fost suspendatie etapa trecuta, in deplasarea de la Brasov, scrie digisport.ro.

La Concordia vor reveni printre titulari veteranii Ghionea si Paraschiv, care au fost suspendati cu Otelul, dar nu vor face parte din lot Bambara si Purece, care sunt suspendati, primul dupa un cartonas rosu, al doilea pentru cumul de galbene. Astfel, Florin Ilie va aparea in centrul defensivei langa Ghionea.

Foto: sport365.ro

     
Tag-uri: CSMS, Iasi, meci, Liga 1
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii