ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
02-09-2014, ora 08:56

Liga I: U Cluj - CSMS Iasi 2 - 0

Articol de Cristian Amariei
Universitatea Cluj a obtinut a doua victorie din acest sezon, contra lui CSMS Iasi, la debutul lui Ionut Chirila pe banca moldovenilor.

In minutul 10, Grahovac a scos de sub bara sutul lui Boutadjine. Viveiros a deschis scorul peste 12 minute, dupa o faza spectaculoasa creata de Mengolo si Stojanovic.

Oaspetii au replicat prin sutul lui Mihalache din partea stanga, blocat de Veselovsky in doi timpi. Mai tarziu, Stojanovic a scos un penalty in minutul 37. Musat a transformat, iar meciul a fost din acest moment aproape mereu la discretia gazdelor. Wesley a avut ultima ocazie a primei reprize, dar a tras in Jovanovic, aceasta fiind cea de-a doua oportunitate importanta pe care a irosit-o fostul fotbalist al celor de la FC Vaslui.

La reluare, Boutadjine nu a nimerit cadrul portii, apoi Cretu l-a imitat pe francez la poarta cealalta, dupa o faza in care acesta si-a facut excelent o minge in interiorul careului, insa a trimis la o palma peste transversala dintr-o pozitie ideala. Stojanovic avea sa fie si el aproape de gol in doua randuri, pentru ca pana la urma Universitatea Cluj - CSMS Iasi sa se incheie cu 2-0. Acesta este cel de-al treilea esec stagional pentru moldoveni, iar viata lui Ionut Chirila in orasul de pe dealul Copoului nu se anunta una tocmai usoara.

Sursa: digisport.ro
Foto: csmsiasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii