A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714057505.5513.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liga I: CSMS Iasi - Steaua 0-1
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
29-10-2014, ora 08:25

Liga I: CSMS Iasi - Steaua 0-1

Articol de Madalina Irimia
Cu o formula de echipa in care si-au facut aparitia jucatorii mai putin folositi pana acum, dar si un junior de numai 17 ani, Steaua a obtinut calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus la limita pe terenul Iasului.

Dupa meciul horror de la Targu-Mures, antrenorul Stelei, Costel Galca, a fost nevoit sa opereze mai multe modificari in echipa de start pentru meciul de la Iasi, contra celor de la CSMS, din ”optimile” Cupei Romaniei.

Tehnicianul din Ghencea s-a gandit si la faptul ca vineri urmeaza marele derby cu Dinamo si de aceea a decis sa mizeze pe fotbalistii pe care i-a utilizat mai putin sau chiar deloc in actualul sezon. Mai mult, pe banca a avut si patru juniori, toti in varsta de 17 ani. Este vorba despre Alexandru Nicola, fundas stanga, Costin Constantinescu, mijlocas dreapta, Robert Gavrila, mijlocas defensiv si Bogdan Macris, atacant. Dar, tot cu gandul la ros-albi l-a trimis in teren din primul minut si pe Alex Bourceanu, la primul meci de la revenirea in GHencea.

Elevii lui Nicolo Napoli au intrat extrem de increzatori in teren si s-au bazat pe doua lucruri: unul era legat de ”subtirimea” echipei trimisa in teren de Galca, iar al doilea, de faptul ca daca ASA a reusit sa invinga campiona, de ce nu ar reusi si ei?
Dupa ce Valceanu a fost aproape de gol (min. 12), atunci cand mingea trimisa de el a trecut pe langa poarta lui Grahovac, Olah a ridicat tribunele in picioare la ”exteriorul” sau din minutul 35.

Finalul primei parti, in care am mai notat accidentarea lui Cojocaru la nas si a lui Luchin la umar (30), i-a avut tot pe ros-albastri in prim plan, atunci cand Neagu a sutat excelent, dar parada lui Grahovac a fost in egala masura de buna.
Dupa 15 minute la pauza in care chiar au realizat ca Steaua nu este chiar o sperietoare, Wesley si compania au inceput altfel partea a doua. Brazilianul a dorit sa ne reaminteasca de cel mai bun jucator strain din istoria Ligii 1, dar a luftat la o foarfeca ce ar fi putut aduce Iasul in avantaj (49).

Si totusi, degeaba au pus presiune moldovenii daca n-au si tras la poarta lui Cojocaru. Dupa 15 minute ”incinse”, elevii lui Costel Galca, care au purtat pe brat banderola albe in semn de protest au reintrat in joc si au inclinat balanta spre poarta lui Grahovac.

Pe final, Galca a mizat si pe pustiul Macris (alta solutie nu avea), dar golul tot de la un ”experimentat” a venit. Stanciu i-a luat mingea lui Cretu, din propriul careu, dupa care a finalizat pe sub Grahovac.

Astfel, Steaua obtine calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei si are un ascendent moral fata de marea rivala, Dinamo, eliminata de CS Mioveni din competitia KO.

Sursa: digisport.ro
Foto: gsp.rp
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii