A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713521868.6488.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liga I: CSMS Iasi - ASA Targu Mures
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
14-09-2014, ora 09:23

Liga I: CSMS Iasi - ASA Targu Mures

Articol de Cristian Amariei
Duminica, 14 septembrie, de la ora 16:00, CSMS Iasi intalneste pe teren propriu formatia ASA Tg. Mures, in etapa a 7-a a Ligii 1.

Oaspetii din meciul de astazi se afla inaintea partidei pe un linistitor loc 6, investitiile importante facute in vara dand rezultate, jucatori precum Zicu, Goga sau Gabi Muresan contribuind la parcursul bun al muresenilor in startul de sezon.

De cealalta parte, pentru noul antrenor Ionut Chirila, partida cu ASA va fi prima disputata in Copou ca antrenor al CSMS. La conferinta de presa premergatoare partidei, el a declarat ca are nevoie de timp a-si pune amprenta asupra echipei, dar va juca la victorie meciul de duminica:
"Va fi un joc foarte greu, cu o echipa puternica, care are o structura foarte solida, o echipa ce a cumparat tot ce era mai bun in Romania, un adversar care a demonstrat forta de joc si de soc in meciurile de pana acum. Noi ne aflam intr-o perioada de reconstructie totala, progresam de la zi la zi, insa e clar ca nu putem atinge forma pe care ne-o dorim. Totusi, vom face totul pentru a castiga".

In pauza competitionala prilejuita de meciul echipei nationale, s-au produs mai multe modificari la nivelul lotului de jucatori. In primul rand, golgheterul din sezonul trecut, Clement Palimaru, a plecat de la echipa, presedintele Florin Prunea multumindu-i pentru munca depusa la Iasi si contributia avuta in realizarea promovarii:
"Asta este viata in fotbal. Unii vin, altii pleaca... Clement si-a facut datoria fata de noi in prima parte a proiectului, dar acum mergem mai departe fara el. ii multumim pentru tot ce a facut si ii dorim succes, deoarece sunt convins ca se va impune imediat la formatia la care va ajunge".

Lucruri importante s-au petrecut si la capitolul "sosiri". Alex Tiganasu a fost transferat definitiv de la Astra Giurgiu, el fiind apt de joc pentru meciul de astazi. Pe langa el, alti 5 fotbalisti s-au alaturat lotului: Dima (fundas dreapta), Cosereanu (mijlocas de banda stanga, poate evolua si pe dreapta), Melinte (fundas central), Akinsola (atacant nigerian in varsta de 23 de ani), Onduku (atacant nigerian in varsta de 21 de ani). Prezenta lor pe teren in partida de duminica este putin probabila, fiind inca in urma cu pregatirea fizica: “Niciunul dintre cei cinci jucatori importanti transferati in aceasta saptamana nu va fi titular, poate unul sau doi vor fi pe foaie. Niciunul nu a facut pregatirea centralizata de vara, abia intr-o luna vor fi toti la potential maxim", a declarat antrenorul Ionut Chirila.

De asemenea, nu va putea conta pe L. Mihai si Dedu, ambii accidentati, insa are mari sanse sa debuteze pentru CSMS Iasi ungurul Lukas Bole care s-a antrenat normal in aceasta saptamana.

Casele de bilete vor fi deschise duminica incepand cu ora 10 si pana la ora de start a partidei.

Pretul biletelor va fi:

Peluze: 10 lei
Tribuna A si B: 20 lei
Tribuna 0A si 0B: 30 lei
Tribuna 0: 50 lei

Foto: csms.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii