A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713607812.0088.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liceul de Informatica din Iasi se implica in proiecte europene complexe
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
11-09-2013, ora 16:58

Liceul de Informatica din Iasi se implica in proiecte europene complexe

Articol de Alexandra Stefanescu

Liceul Teoretic de Informatica „Gr. Moisil” Iasi continua Campania de promovare a DREPTURILOR CETATENILOR EUROPENI si A VOTULUI EUROPARLAMENTAR, prin mai multe activitati desfasurate de echipa de proiect EUROLIIS, formata din 24 de elevi si 2 profesori coordonatori. In urma cu 3 saptamani s-a realizat o caravana de informare in judet, cu finalitate intr-un liceu din mediul rural: Liceul Tehnologic Tatarusi si de asemenea un flash mob la Iulius Mall.

Proiectul participa la competitia EUROSCOLA din acest an, propusa de Biroul de Informare al Parlamentului European.

Programul prevede activitati in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Iasi, ce se vor desfasura in 2 centre de plasament diferite, ce gazduiesc tineri cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani, MARTI, 10 septembrie si VINERI, 13 septembrie.

De asemenea, incepand cu 16 septembrie, puteti vizita expozitia de fotografii din Campania echipei EUROLIIS, in sala Fundatiei Alexandrescu, la Casa de Cultura “Mihai Ursachi”, Iasi, urmata de un flash mob in P-ta Unirii, pe 15 septembrie, si o dezbatere cu invitati din mediul universitar iesean si din zona europolitica.

     
Tag-uri: liceu, Iasi, proiect, UE
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii