A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716038101.8139.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liceul Special „Moldova” Targu Frumos implineste 51 de ani de activitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-11-2012, ora 17:05

Liceul Special „Moldova” Targu Frumos implineste 51 de ani de activitate

Articol de Alexandra Stefanescu

Liceul Special „Moldova” Targu Frumos implineste 51 de ani de activitate. Ziua nu a fost aleasa intamplator, 13 noiembrie fiind si Ziua Internationala a educatiei copiilor nevazatori. Programul va incepe la ora 10.00 cu primirea invitatilor si un scurt cuvant al acestora. Incepand cu ora 11.00 elevii Liceului Special „Moldova” vor prezenta un spectacol artistic, ulterior fiind programata o vizita a scolii si prezentarea atelierelor de lucru ale elevilor.

Tot marti va avea loc si receptia finala oficiala a lucrarilor efectuate la imobilul amintit. Acesta a fost reabilitat prin intermediul proiectului de reabilitare a scolilor speciale din Judetul Iasi. Valoarea totala a proiectului a fost de 32,3 milioane de lei, din care pentru Liceul Special „Moldova” au fost cheltuiti 5,7 milioane de lei.

La eveniment au fost invitati reprezentantii Consiliului Judetean, Directiei Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Universitatii „Al. I. Cuza”, Inspectoratului Scolar Judetean, Primariei Targu Frumos si ai altor institutii si organizatii nonguvernamentale.

Foto: panoramio.com

     
Tag-uri: liceu, CJ, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii