ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-04-2014, ora 13:39

„Liceenii” se reintilnesc la Iasi dupa 27 de ani in cadrul SFR Timpul, editia a V-a

Articol de Alexandra Stefanescu

In cadrul festivalului Serile Filmului Romanesc Timpul, editia a V-a, Liceenii se intilnesc la Iasi, dupa 27 de ani de la filmarile primului episod din seria Liceenii. Stefan Banica Jr., Oana Sirbu si Mihai Constantin vor fi invitatii celei de-a treia zile de festival si vor interactiona cu spectatorii, vor participa la un dialog deschis curiozitatilor despre cariera lor cinematografica.

Invitam cu drag, liceeni vechi si noi ca sa ne reamintim de seria Liceenii, care, la momentul lansarii si multi ani dupa, a facut furori pe micile ecrane. Vom reveni cu programul complet al filmelor ce vor putea fi vizionate in cadrul festivalului, respectiv, in ziua dedicata Liceeniilor”, anunta organizatorii.

Draga Olteanu- Matei vine la Iasi cu „Dumbrava Minunata”

Alaturi de Draga Olteanu- Matei, iesenii vor face o retrospectiva a carierei sale actoricesti de aproximativ 50 de ani. In a patra zi a festivalului sint asteptati, in special, copiii. Dumbrava minunata va fi unul dintre filmele din programul de pe 23 mai, al carei scenariu este semnat de insasi Draga Olteanu Matei.

„Timpul” isi anunta sustinerea pentru “Serile Filmului Romanesc Timpul”, un proiect la a V-a editie la Iasi

A fost lansat noul numar al revistei de cultura contemporana Timpul, in care gasiti, in paginile 22-23, o retrospectiva despre ceea ce a insemnat pina acum festivalul, marturii de la invitatii care au fost la celelalte editii si de la organizatori. Noutatea- implicarea revistei Timpul este expusa in aceleasi pagini. Revista poate fi descarcata in format pdf aici- http://www.revistatimpul.ro/

Editia a V-a a Serilor Filmului Romanesc Timpul este finantata de catre Primaria Municipiului Iasi, in cadrul proiectului Iasi Capitala Culturala Europeana 2021. Asociatia Studentilor Jurnalisti si revista de cultura Timpul sustin candidatura orasului Iasi la titlul de Capitala Culturala Europeana in 2021.

Revista de cultura contemporana Timpul apare lunar la Iasi, cu distributie in toata tara. In paginile revistei puteti citi reportaje de atitudine culturala, interviuri cu personalitati ale momentului, articole si eseuri semnate de nume de referinta din spatiul cultural si publicistic romanesc.

Foto: rboy.ro

     
Tag-uri: Liceenii, SFR, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii