A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716100629.8445.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liceenii pot petrece o Saptamana Altfel la TUIASI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
29-03-2013, ora 19:01

Liceenii pot petrece o Saptamana Altfel la TUIASI

Articol de Alexandra Stefanescu

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi (TUIASI) organizeaza in perioda 1-5 aprilie 2013, cu prilejul „Saptamanii Altfel”, Zilele Portilor Deschise. Acestea vor curpinde o serie de manifestari inedite, destinate special liceenilor din clasele IX-XII.

Eleviiau oportunitatea sa participe la vizitele, experimentele si expozitiile desfasurate de cele unsprezece facultati ale TUIASI, sa afle detalii privind oferta academica a universitatii si informatii legate de admitere.

Cu aceasta ocazie, ei vor putea asista la prelucrari 3D pentru modele de avioane si masini, la realizarea unor prototipuri virtuale pentru modele personalizate de incaltaminte si tricotaje sau „Experimente supriza in domeniul constructiilor” si vor putea afla cum se fabrica hartia sau cum se comporta materialele metalice inteligente. Facultatile isi vor prezenta laboratoarele si le vor facilita liceenilor intalnirea cu firme de prestigiu cu care colaboreaza si cu reprezentatii ligilor studentesti. Tot cu acest prilej, elevii vor avea posibilitatea sa viziteze Campusul „Tudor Vladimirescu” sau sa asiste la prelegeri interactive.

Foto: alexandrusalceanu.ro

     
Tag-uri: TUIASI, elevi, facultate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii