A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714191386.928.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Libraria de Poezie, la Muzeul „Mihai Eminescu” din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
10-06-2015, ora 15:02

Libraria de Poezie, la Muzeul „Mihai Eminescu” din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Incepand de duminica, 14 iunie, Muzeul Literaturii Romane Iasi deschide la Muzeul „Mihai Eminescu”, aflat in componenta sa, o minilibrarie dedicata exclusiv cartilor de poezie, Libraria de Poezie. Aceasta este a treia din seria librariilor de profil deschise la muzeele literare iesene, dupa Libraria de la Bojdeuca, dedicata cartilor pentru copii, si Libraria din Casa Pogor, destinata cartilor de istorie si critica literara, eseului si memorialisticii.

„Iata, MLR Iasi deschide a treia minilibrarie, venind in intampinarea vizitatorilor cu carti. De data aceasta, cu carti de poezie. Veti spune ca poezia nu se vinde, nu e o afacere buna… Ei bine, tocmai de aceea! Locul si momentul, legate de Eminescu, sunt cum se poate mai potrivite pentru a lansa o astfel de librarie. E important sa se stie ca la Iasi exista un spatiu privilegiat, unde oricine vrea sa gaseasca o carte de poezie e binevenit. Sa fie intr-un ceas bun!”, a declarant Dan Lungu, directorul Muzeului Literaturii Romane Iasi.

Tot duminica, la Muzeul „Mihai Eminescu” din Copou, va avea loc un eveniment dedicat poetului Mihai Eminescu. La ora 11:00, programul va debuta cu vernisajul expozitiei temporare „Eminescu in arta medaliei” (din colectia prof. Victor Macarie), iar de la ora 19:00 va continua cu un concert extraordinar Constantin Florescu.
     
Tag-uri: iasi, muzeu, librarie, poezie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii