A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716025581.4444.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Legitimatii pentru cadrele militare in rezerva
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-09-2012, ora 15:56

Legitimatii pentru cadrele militare in rezerva

Articol de Diana Dumitriu

Pensionarii militari precum si cadrele militare in rezerva si in retragere, provenite din Ministerul Apararii Nationale, pot beneficia incepand cu luna ianuarie 2013, in conditiile stabilite de Ordinul Ministrului Apararii Nationale nr. M 76/2012, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 518/2012, de legitimatii care certifica provenienta din Ministerul Apararii Nationale, gradul militar si functia avute la data trecerii in rezerva sau direct in retragere.

Potrivit reprezentantilor Biroului de presa al MapN, legitimatia faciliteaza accesul pensionarilor militari in spatiile aflate in administrarea Ministerului Apararii Nationale, destinate serviciilor medicale, refacerii capacitatii de munca sau cazarii, precum si activitatilor recreative, sportive, culturale, in conditiile stabilite prin actele normative specifice in domeniu.

Pentru cadrele militare aflate deja in rezerva sau in retragere, emiterea legitimatiei se face, la solicitarea scrisa a acestora adresata comandantului centrului militar pe raza caruia domiciliaza, conform formularului anexat.

Procedura de elaborare si emitere a legitimatiilor va incepe din ianuarie 2013, cand vor fi alocate fondurile necesare acestui demers.

Foto:glsa.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii