A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716024787.673.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lectie de Ikebana la Clubul Lady de la Biblioteca Judeteana Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
05-08-2014, ora 09:34

Lectie de Ikebana la Clubul Lady de la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Ana-Maria Onofrei

La Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi”, sambata, 9 august 2014, incepand cu ora 11:00, la Sala de Lectura, va avea loc o noua intalnire a Clubului Lady.

Sub genericul „Ai grija de bunurile personale”, Tudorita Gradinariu, agent principal la Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi va oferi sfaturi privind masurile de siguranta prin care se poate reduce riscul de a deveni o victima a talhariei, datele statistice aratand ca cele mai multe talharii prin smulgerea de obiecte au loc in lunile de vara.

In cea de-a doua parte a intalnirii, se va tine o „Lectie de Ikebana” sub indrumarea domnului Sorin Mazilu, profesor la Asociația Romano-Japoneza Himawari Iasi, in cadrul careia participantele vor putea realiza o compozitie florala moderna, aplicand principiile artistice si filosofice ale artei japoneze a florilor si isi vor insusi dintre secretele menținerii plantelor taiate.

Participarea este gratuita, exclusiv pentru doamne şi domnisoare, de orice varsta. Pentru inscriere, trebuie completati formularul online disponibil pe site-ul bibliotecii sau solicitati formularul tiparit, la Centrul de Inscriere şi Referinte al Bibliotecii (Bd. Ştefan cel Mare, Nr. 8-10).

     
Tag-uri: iasi, biblioteca, lady
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii