A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714860330.8734.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lansarea proiectului “Pregateste-te si actioneaza pentru cariera ta”, la Grupul Scolar Economic de Turism Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
22-03-2012, ora 08:00

Lansarea proiectului “Pregateste-te si actioneaza pentru cariera ta”, la Grupul Scolar Economic de Turism Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 23 martie, la ora 11.00, la Hotel Majestic, va avea loc lansarea proiectul POSDRU „PRACTIC - Pregateste-te si actioneaza pentru cariera ta”.

Proiectul isi propune dezvoltarea abilitatilor de munca si a competentelor profesionale ale elevilor din invatamantul preuniversitar, in vederea integrarii cu succes pe piata muncii si a familiarizarii cu mediul de afaceri.

Activitatile propuse vizeaza cresterea calitatii procesului de formare profesionala a elevilor si asigurarea calificarii, competentei si productivitatii fortei de munca viitoare.

Pe parcursul implementarii proiectului, 260 de elevi de la Grupul Scolar Economic de Turism participa la stagii de pregatire practica, fiind instruiti pentru a face fata tranzitiei de la scoala la piata fortei de munca si familiarizati cu lucru in firme. De asemenea, 420 de elevi de la Grupul Scolar Economic de Turism sunt consiliati pentru a face fata tranzitiei de la scoala la piata fortei de munca, fiind beneficiari ai activitatilor de orientare scolara si profesionala corelate cu profilul lor psiho-profesional. Se vor incheia anual, minimum 5 parteneriate intre unitatea de invatamant si agenti economici din domeniul turism si alimentatie publica si vor fi selectati si formati anual, 10 tutori, reprezentanti ai agentilor economici, in vederea sprijinirii tranzitiei de la scoala la viata activa”, informeaza organizatorii.

Obiectivele si activitatile propuse conduc la dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii, prin asigurarea concordantei dintre invatamantul preuniversitar si piata muncii si generarea de noi oportunitati pentru absolventi de a se integra cu succes pe o piata a muncii moderna. Atingerea obiectivelor specifice atrage beneficii pentru elevii care vor dobandi competente practice prin activitati concrete la locul de munca.

Proiectul POSDRU/109/2.1/G/81451 „PRACTIC - Pregateste-te si Actioneaza pentru Cariera Ta” isi propune sa previna aparitia somajului in randul tinerilor prin pregatirea practica a acestora la stagii de practica. Prin intermediul proiectului se doreste scaderea perioadei dintre data de absolvire si data incadrarii pe piata muncii.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 22

MARTIE ESTE: "NORA"

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
BillyCam,  09.07.2017 13:39

wh0cd867098 albuterol online

   
BillyCam,  09.05.2017 00:29

wh0cd2870593 Generic Cialis

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii