A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715643312.8176.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lansare de carte la libraria Avant-Garde: Biografia coapselor de Mirela Lungu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
31-10-2011, ora 10:38

Lansare de carte la libraria Avant-Garde: Biografia coapselor de Mirela Lungu

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 4 noiembrie, de la ora 17.30, la libraria Avant-Garde, va avea loc lansarea volumului de poezie “Biografia coapselor” de Mirela Lungu, aparut la editura Tracus Arte. La eveniment va participa Liviu Antonesei.

"Am citit de trei ori manuscrisul ca sa-mi dau seama motivul pentru care imi place poezia Mirelei Lungu. La inceput, am crezut ca placerea lecturii vine din imaginile socante puse in joc, apoi am dat vina pe libertatea, pina la impudoare, a limbajului. Dar asta am mai vazut si nu m-a impresionat intotdeauna. De fapt, motivul cel mai important pentru care imi place aceasta poezie este tonul sau, amestecul incredibil de reusit, aliajul dintre jubilatie si dezabuzare, chiar cinism. Se poate face poezie cu cinism? Da, daca reusesti sa-l urci pina pe culmile entuziasmului, ale extazului! Ceea ce Mirelei Lungu, dupa cum vad, ii cam iese!", apreciaza Liviu Antonesei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii