A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716009075.7704.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La inceput de an, Crilia provoaca iesenii la un Weekend de training!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-01-2012, ora 11:32

La inceput de an, Crilia provoaca iesenii la un Weekend de training!

Articol de Madalina Irimia

In perioada 28 – 29 ianuarie, compania de training CRILIA organizeaza doua training-uri cu tematici diferite ce se vor desfasura pe parcursul unui singur weekend, in orasul Iasi.

Astfel, in prima zi va avea loc training-ul “Leadership personal sau cum sa pui in practica ce gandesti”, iar in cea de-a doua zi, “Interactivitatea in prezentare si cum controlam publicul dificil”. Evenimentul este adresat tuturor celor care vor sa investeasca in formarea lor individuala si profesionala, prin participarea la doua zile de training interactiv.

Acestia vor putea decoperi cum isi pot pune in practica planurile pentru anul care tocmai a inceput, dar si cum pot fi gestionate publicurile dificile prin prezentari atractive si antrenante. Training-urile vor fi livrate de Crina Penteleychuk, trainer in cadrul companiei Crilia, cu o experienta de peste 8 ani in educatia non-formala. Pretul unei zile de training variaza intre 50 si 65 de lei, in functie de data inscrierii, iar numarul de locuri este limitat la 20 de persoane/training.

Cei interesati pot afla mai multe detalii despre tematica celor doua training-uri, precum si despre modalitatea de inscriere pe site-ul oficial al companiei.

Foto: ver-go.com

     
Tag-uri: CRILIA, Iasi, training,
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii